The Fist Site For THE ORIGINALS

Fecha: понеделник, 8 юли 2013 г. · Hora 3:15 · Escrito Por: Admin · 00 Comments

Playlist "The Originals"

  1.  “My Songs Know What You Did In the Dark (Light Em Up)” by Fall Out Boy. Промото на 4х20 "The Originals"

  2. Ball & Chain” by Martin Harley. Когато Илайджа каза на Ребека, че Клаус отива в Ню Орлиънс и когато Клаус пристига там.

  3. Revolution” by Dr. John. Когато Хейли е в бар в Ню Орлиънс и говори с Джейн-Анн и Софи.

  4. How You Like Me Now” by The Heavy. Когато Марсел пееше в клуба.

  5. How” by The Neighbourhood. Когато Клаус търсеше Марсел в клуба.

  6. No Sugar In My Coffee” by Caught A Ghost: Когато Марсел казва на Клаус, че знае къде е Джейн-Анн и го завежда при нея.

  7. Mojo Fix” by Martin Harley. Когато Клаус проследява Софи и я пита за Джейн-Анн и за силата на Марсел над вещиците.

  8. Walking Backwards” by Leagues. Когато Софи правеше магия, плачейки за сестра ѝ и когато Клаус пристига.

  9. Do Whatcha Wanna” by Rebirth Brass Band. Когато Клаус гледаше парада и се обажда на Каролайн за да ѝ каже, че иска да сподели този свят с нея.

  10. Terrible Love” by The National. Когато Камил казваше на Клаус какво художникът чувства и докосна Клаус. Може би наистина говори за чувствата на Клаус?

Превода принадлежи на този сайт. Ако го използвате, ни давайте кредит!
Добре дошли в първият български фен сайт за "Древните". Тук ще можете да намерите всичко за каста. Снимки от снимачната площатка, фотосесии на актьорите, спойлери... Приятно разглеждане и пак заповядайте!

Име на сайта: WE LOVE THE ORIGINALS Aдминистратор: Тея Помощник: Търси се Създаден на 28/06/13 Дизайн: №3 (Welcome to New Orleans) от Chocolate Graphics

Древните стартират на 15 Октомври, ще се излъчват всяка сряда, четвъртък за нас!

Сериалът "Древните" е спин офф проект на сценаристите на "Дневниците на вампира", като отделна история за първите вампири в отделен сериал, чието действие ще се развива в Ню Орлиънс. 20 епизод от 4тия сезон на Дневниците на вампира бе и пилотния епизод на "Древните". Телевизията официално одобри сериала, който ще бъде страничен проект за Дневниците и ще започне излъчване от есента, когато очакваме и петият сезон на Дневниците. Както видяхме в епизод 20 ще има както познати лица, така и нови. Продуцентите обещават кросоувъри между двата сериала - преминаването на актьори от единия сериал в другия.

Напомням, че в 4х20 на "Дневниците на вампира", който беше и пилотния епизод на "Древните" се разбра, че Хейли е бременна от Клаус

Paranoid Disigns
Little Mix Bulgaria
We Love Bella Cute Thorne

Debby Ryan Zone


Top Aff †
IntoxicatingVampires

Older Post . Newer Posts